vadviragszalon.hu

Vadvirág Szalon

Holt-tengeri sópeeling

Holt-tengeri sópeeling

Holt-tengeri sópeeling

A wellness és spa szolgáltatások között egyre népszerűbb a só masszázs.

A kozmetikában is szépülhetünk sós testradírral, amelyre a holt-tengeri só a legalkalmasabb.

A Holt-tenger az élet tengere a bőr számára. Vízének különleges összetétele van. Nátrium-klorid tartalma 33% és még legalább 60-féle sót tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az egészséges sejtanyagcsere fenntartásában, ami fontos tényező a fiatalos megjelenésű bőr hidratálásában.

A Holt-tenger 400 méterrel található a tengerszint alatt, így a magas felszíni légnyomás és páratartalom miatt ez a légréteg megszűri az igen erős napsugárzást és csak a kevésbé ártalmas UVA sugárzás éri el a felszínt.

A sót finomra őrlik, ezáltal a szemcsenagysága alkalmassá válik testradírra. Hozzákeverjük természetes alapú báziskrémhez és bázisolajhoz (pl. szőlőmag vagy búzacsíra olajhoz) és ezután a bőrtípusnak és az adott problémának megfelelően 100%-os tisztaságú illóolajokat csepegtetünk még hozzá.

Ezzel a csodás masszával történik a finom mozdulatokból álló masszázs, amelynek hatására a bőr puha, bársonyos lesz, mivel megszabadul az elhalt hámsejtektől és a hatóanyagok könnyebben felszívódnak.

A sópeeling minden testkezelés, mint például: iszappakolás, testtekercselés és mást fogyasztó- és szépségkúrák ideális alapja, valamint önmagában is nagyon hatásos és 3- 4 hetente ismételhető.

Nyáron, nyaralás előtt alkalmazva elősegíti a tartósabb, mélyebb és egyenletesebb barnulást!

Ősztől-tavaszig, pedig kiváló bőrszárazság ellen, testápoló napi szintű használatával együtt!

Minden kezelés után meleg vizes zuhany használata javasolt, amelyre a szalonban lehetőség van.

Fontos tudnivalók:


– zuhanyozás alatt tilos a szappan vagy tusfürdő használata, mert azok kimossak a hatóanyagokat, amelyek még órákon át dolgoznak a bőrben!

– a kezelés után aznap a szauna és a szolárium használata kerülendő!