vadviragszalon.hu

Vadvirág Szalon

Bemutatkozás

Néhány szó magamról, hogy tudd Natúr kozmetikai szalonunkban a legjobb kezekbe kerülsz...

Néhány szó magamról

bemutatkozas_2

Már általános iskolás koromban, mint tini vendég találkoztam ezzel a szép szakmával és akkor döntöttem el, hogy én is kozmetikus szeretnék lenni, ezért már az Egészségügyi szakközépiskola kiválasztása is ebben az irányában történt és érettségi után 1992-ben végeztem a Dallos Ida kozmetikus szakképző iskolában, majd 2007-ben kozmetikus szakoktatói diplomát szereztem a Kandó Kálmán Főiskolán.

A szakmám első perctől kezdve hivatássá vált számomra.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, kiállításokon, nyitott vagyok az új eljárásokra és többféle módszert és termékcsaládot alkalmazva érkeztem meg a natúr kozmetika világába. Így tapasztaltam meg, hogy az egészséges arcbőrt és a természetes szépséget kizárólag tiszta és természetes kozmetikumokkal érhetjük el az egészséges életmódra való rávezetés mellett.

2011-ben ismerkedtem meg a Panarom világával, ahol elkezdtem tanulmányaimat, 2013-ban professzionális szépségterapeuta, majd 2015-ben aromaterapeuta oklevelet szereztem. Azóta elkötelezett híve vagyok az Adrienne Feller és a Panarom 100 %-os tisztaságú hatóanyag tartalmú termékeinek, márkájának.

A XVI. kerületben dolgozom már 1997-óta, munkám elismerésének eredményét élvezem vendégeim felém irányuló kedvességében, hűségében és bizalmában, ami természetesen kölcsönös, velem örülnek egy-egy újdonság bevezetésénél és számomra mindennél többet jelent, ha munkám befejeztével látom megelégedettségüket és a változást bőrük minőségében.

2018 májusában, szülési szabadságom után újra visszatérve megnyitottam saját szalonomat Mátyásföld szívében, ahol megújulva és szeretettel várom minden kedves régi és leendő vendégemet.