vadviragszalon.hu

Vadvirág Szalon

DetoxEnne méregtelenítő cellulit kezelés

DetoxEnne méregtelenítő cellulit kezelés

DetoxEnne méregtelenítő cellulit kezelés

 Ez a kezelés a méregtelenítésről szól, amely az élet alappillére. A szervezet folyamatosan depo-kat képez, amelyet fel kell számolni. A cellulit az első lépcsőfok a méreganyagok felhalmozásában és az ízületi gyulladás, az allergia, valamint számos anyagcsere-betegség is ennek kapcsán jön létre. Erre még rásegít a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás és a nem megfelelő gondolkodás.

Aki jól van a lelkében, jól működik a szervezete. Ha folyamatosan stresszben vagyunk, nem tudunk az életünkben jelen lenni.

A DetoxEnne kezeléssel ezen nagyon sokat segíthetünk, amely áll egy speciális nyirokkeringést serkentő masszázsból és egy méregtelenítő, zsírbontó olajokat tartalmazó zöld agyagpakolásból. A masszázs is egy speciális illóolaj keverékkel történik, amelyet szezámolajba keverek el. A kezelés azért komplex, mert az agyag rengeteg ásványi anyagot tartalmaz és azok is felszívódnak a bőrben. Hatására serken a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, lebomlanak a szervezetben lerakódott toxikus anyagok és zsírsejtek, a máj, a vese, valamint a vérünk is egy intenzív nagytakarításon esik át.

A kezelés ajánlott böjti időszakban, fogyókúra alatt, betegségek után, illetve lelki méregtelenítés esetén is.

A kezelés kúraszerűen javasolt, minimum 7 alkalommal, heti 2-3-szor, valamint fontos betartani a helyes étrend szabályait, a bőséges vízfogyasztást és a rendszeres testmozgást minimum hetente 3×1 órát. Kizárólag ekkor fogja meghozni a kezelés a kívánt eredményt!

Alkalmazása megkezdése előtt 1-2 nappal javasolt egy teljes testradír, így sokkal jobban felszívódnak az értékes hatóanyagok a bőrön keresztül!

A kezelés megkezdése előtt bőrpróba elvégzése kötelező az esetleges allergiás reakció végett!

Ellenjavallatokat lásd a testmasszázsnál.